Online-kunnossapito- ja diagnostiikkajärjestelmä on työkalu, joka valvoo jatkuvasti koneittesi käyttökuntoa, maksimoiden tuotantolaitoksen käytettävyyden ja suorituskyvyn.

Intellinova® yhdistää monipuoliset mittaustekniikat ja kehittyneen mittaustiedon käsittelyn käyttäjäystävälliseen käyttöliittymään. Tämä yhdistettynä mahdollisuuteen muokata järjestelmää yksilöllisesti tekee Intellinovasta joustavan ja tehokkaan järjestelmän, joka antaa helposti ymmärrettävää tietoa koneiden käyttökunnosta.

Intellinova järjestelmä keskittyy keskusyksiköiden ympärille, joista jokainen voidaan varustaa jopa 32 kanavalla iskusysäys-, värähtely- ja/tai analogiamittausyksiköillä käyttäjän vapaasti määrittelemänä. Kehittynyt tietoliikenneohjelmisto liipaisee, kontrolloi ja suodattaa mittauksia ja dataa sekä huolehtii kaikesta viestinnästä tietokannan ja mittausyksikön tai –yksiköiden välillä. Intellinova on todellinen työjuhta ja ihanteellinen online kunnonvalvontajärjestelmä sekä tavanomaiseen että vaativampaan teollisuuden sovellukseen. 

Intellinova-järjestelmä on suunniteltu kaikinpuolin kestäväksi. Laitteisto on järeä ja hyvin soveltuva vaativiin teollisiin ympäristöihin ja pitkäaikaiseen käyttöön. Ohjelmiston komponentit ovat tarkkaan suunniteltu ja valittu tulevaisuuden järjestelmää luotaessa, jossa riittää runsaasti mahdollisuuksia järjestelmien väliselle tietoliikenteelle. 

Intellinova on maailman ensimmäinen SPM HD® -yhteensopiva järjestelmä, joka hyödyntää RPM-pohjaista näytteenottotaajuutta ja algoritmeja korkeimman mahdollisen signaalilaadun ja veitsenterävän spektrin varmistamiseksi analysointia varten.