SPM on toimittanut kunnonvalvonnan ratkaisuja paperi- ja selluteollisuudelle jo vuosia. Ensimmäiset asiakkaamme 1970 luvun alussa olivat pohjois-Euroopan paperitehtaat.

Kunnonvalvonta on kulmakivi paperi- ja sellutehtaiden kannattavuuden hallinnassa. Käyttökunnon hallinta on avain tuotantolaitoksen kannattavuuteen. Tuotannon säilyminen, mahdollisimman pitkä ennakkovaroaika ja seurannaisvaurioiden välttäminen ovat pääasiallisia syitä kunnonvalvonnan mittauksille paperi- ja selluteollisuudessa.

Tyypillisiä valvontakohteita ovat mm. nipit, imutelat, jenkkisylinterit, kuivaustelat, levitystelat, sekoittimet, puhaltimet, jauhimet, ruuvikuljettimet, vaihdelaatikot, pumput ja sähkömoottorit.

Ottaen huomioon paperitehtaiden kovat olosuhteet, SPM tarjoaa laitteet ja ohjelmistot, jotka tarvitset tehokkaaseen tiedon keruuseen ja koneiden käyttökunnon analysointiin. Tuotteemme ja teknologiamme on kehitetty paperi- ja selluteollisuuden tarpeisiin.

Referensiilistaltamme löytyy loppukäyttäjiä kuten Stora Enso, Holmen Paper, SCA, APP, Burgo, Billerud, Oji, Norske Skog, IP, Mead/Westvaco, Kimberly-Clark, Bridgewater, UPM-Kymmene ja monia muita. Laitevalmistajat kuten ABB, Sulzer, Scanpump, Atlas Copco, Andritz, Ingersoll Rand jne. käyttävät tuotteitamme standardivaihtoehtona tuotteissaan. Laitevalmistajilla on usein jo valmiiksi asennuspaikat SPM tuotteille.