Akselilinjaus on valinnainen toiminto Leonova Diamond® käsimittalaitteelle nopeaan ja helppoon akselilinjaukseen, joko rajoitettuun tai rajattomaan käyttöön. Rajoitetulla käytöllä ’mittauskrediittejä’ vähenee jokaisen linjauskerran jälkeen. Linjaustoiminto on käyttäjäystävällinen ja helposti opittavissa.

Alignment with LineLazerLineLazer-varustesetti sisältää ilmaisin- ja lähetinyksiköt, kannattimet, ketjut, tangot, kaapelit ja mittanauhan, kaikki yhdessä salkussa. Tämä setti soveltuu useisiin sovelluksiin, kuten kompressoreihin, vaihdelaatikoihin, generaattoreihin ja pumppuihin.

Ilmaisinyksiköissä on asemailmaisimet (PSD) laajalla vastaanottoalueella, mikä tekee hienosäädöstä tarpeettoman. Lämpölaajenemiselle on asetettavissa kompensointiarvot. Sisäänrakennetut tarkkuuskulma-anturit mittaavat kiertokulmaa molemmilla yksiköillä jatkuvasti. Tämä mahdollistaa täysin automaattisen mittauksen puolen akselinkierroksen ollessa riittävä mittauksen suorittamiselle. Mittaustulokset esitetään 1/100 mm tai 1/1000 tuuman tarkkuudella.

Alignment on Leonova Diamond ScreenLeonova-käsimittalaite toimii ohjaimena ja näyttölaitteena. Graafiset toiminnot ovat mahdollisimman helpot käyttäjälle käyttää ja tulkita. Selkeä kuvakkeisiin ja grafiikkaan perustuva toiminta ohjaa käyttäjää täydelliseen akselilinjaukseen. Leonova luo lokitiedoston kaikista linjaustiedoista dokumentointia ja tulostusta varten.

Mittaustoiminnot:

  • Horisontaalilinjaus (automaattimittaus tai manuaalisyöttö)
  • Vertikaalilinjaus pystysuoraan tai laippa-asennetuille koneille
  • Pehmeän jalan mittaus 
  • Lämpölaajenemisen kompensointi 
  • Jalkalukko-toiminto 
  • Akselilinjausloki